En Ferran i el drac de foc

ISBN / EAN / ePub: 9788418287145

En Ferran es troba amb un drac, que treu foc per la boca. Tothom li té por. Ell l’ajuda a controlar el seu problema, es fan molt amics i junts resoldran un gran misteri del que una llegenda Maia ja en parlava.

14,95 €
Precio PVP
Cantidad

Al llegir aquest conte compartireu una història creada entre una àvia i el seu net per telèfon, mig inventada mig real. En Ferran, el protagonista, té 4 anys i viu a Mèxic i l’àvia a El Masnou. El dia en que es produeix aquesta trucada ell està a Mahahual, indret paradisíac on transcorre l’aventura. A  partir d’aquesta situació real, la imaginació de tots dos comença a volar i...

“Un dia apareix l’Espurna, un drac que ningú estima perquè treu foc per la boca cada cop que esternuda, riu o té singlot. Perquè està trista la lluna? Oh, els estels han perdut la seva llum! S’apagarà també el sol? Es quedarà la terra a les fosques per sempre més? Tenen poders màgics els meteorits?  Serà certa la llegenda Maia que explica en Ricky?”

Els infants entre 5 i 8 anys, gaudiran d’aquesta màgica història d’amistat, convivència i acceptació entre un nen i un drac. Si els ha agradat no es poden perdre els altres contes de la collecció.

9788418287145

Ficha técnica

Nº de páginas
46 páginas
Fecha de publicación
27/10/2020
Formato
29,7x21 cm (A4 horizontal)
Interior
Color
Tapa
Dura

Referencias específicas