En Ferran i la guacamaia Lala

ISBN / EAN / ePub: 9788418287244

En Ferran passarà molts perills: s’enfrontarà a un puma, lluitarà amb un megalodon,  viatjarà a l’esquena d’un tauró balena, tot  per ajudar a una guacamaia verda, a ser conscient de lo bonica que és.

14,95 €
Precio PVP
Cantidad

En aquest segon conte, en Ferran, es troba amb una guacamaia que està molt trista perquè no li agrada gens el color verd de les seves plomes. Ell la troba molt bonica i vol ajudar-la a que s’adoni de la seva bellesa. Tots dos junts començaran un viatge cap el sud de la península del Yucatán, on en Ferran ha sentit dir que hi ha guacamaies de molts colors.

Pel camí hauran de fer front a molts perills, que amb valor i confiança venceran,  però també trobaran molta ajuda i col·laboració d’on sorgiran amistats que mantindran per sempre.  A l’arribar al seu destí la Lala descobrirà que el color de les plomes no és lo important, que lo espectacular està dins seu i en tota l’estimació que rep del seu entorn.

Els infants entre 5 i 8 anys, gaudiran d’aquesta entretinguda aventura on  la confiança, decisió i amistat d’un nen aconsegueixen que la Lala recobri la seva autoestima. Si els ha agradat no es poden perdre els altres contes de la collecció.

9788418287244

Ficha técnica

Nº de páginas
52 páginas
Fecha de publicación
27/10/2020
Formato
29,7x21 cm (A4 horizontal)
Interior
Color
Tapa
Dura

Referencias específicas